Dels més de 50 Taps Escoltats provats contra els roncs hem recopilat aquí els TOP 5 per a vostè. Gaudeixi de la lectura!

BOLLSEN Tapones Para Dormir |

Els taps per orelles de BOLLSEN (https://bollsen.es) – El guanyador de la nostra prova!

Els taps per les orelles de BOLLSEN Protecció Auditiva de Munic han guanyat en la majoria de les categories i han quedat en primer lloc. El producte va obtenir punts tant pel seu preu i funcionalitat com per la seva innovació. Podeu trobar l’informe de la nostra prova a continuació. A més, ens va convèncer la tecnologia de mesurament d’oïda en línia de BOLLSEN.

Precio: 24 €
(Actualment amb un descompte del 50%)

 

 

Millor relació qualitat-preu

L’amortiment més intens i efectiu contra els roncs

No rellisca i ha demostrat ser molt bo per als que dormen de costat

 Material hipoalergènic – perfecte per als al·lèrgics

Reutilitzables: es poden fer servir fins a 100 vegades

Tecnologia de mesurament de l’oïda en línia per a diferents canals auditius – Innovació alemanya

40 dies de garantia de devolució dels diners si no li satisfan o no el convencen

A causa de la gran demanda, només es poden demanar 3 paquets alhora.

Desafortunadament, sovint queden sense estoc

Els resultats de la prova: Després d’un període de prova de deu setmanes, el 95% dels que van provar el producte van trobar un efecte aïllant particularment efectiu i en especial contra els roncs. No es van observar irritacions durant l’ús nocturn prolongat. Els molestos roncs de l’entorn van ser suprimits amb èxit, però al mateix temps es podien escoltar altres tons d’advertència, com el despertador que sona al matí o els plors nocturns del nadó. Els taps per les orelles van ser particularment eficaços per a reduir el soroll dels roncs i el trànsit. Aquells que dormen de costat van quedar molt satisfets amb la comoditat del producte durant el seu ús.

Entre els quaranta individus de prova, els trastorns del son es van reduir fins en un 90% durant aquest temps. Ja es va observar una atenuació significativa dels sorolls forts durant els roncs immediatament després de la col·locació dels taps per les orelles. Al mateix temps, 31 de les 40 persones sotmeses a la prova van utilitzar els taps per les orelles només per dormir, per tal d’evitar els roncs. La resta de les persones que van participar en la prova també van utilitzar els taps per les orelles durant el treball (a l’oficina), durant les tasques quotidianes (per exemple, tallar la gespa) i per nedar.

El resultat que proporcionen aquests taps és realment bo i destaquen entre els altres productes a causa de la manera com actuen.

BOLLSEN ofereix una nova i patentada tecnologia de mesurament de l’oïda anomenada AR KI TECH. Aquesta tecnologia mesura les orelles a partir d’una foto (presa, per exemple, amb un smartphone) i dissenya uns taps a mida. Un programa d’ordinador utilitza la tecnologia AR (Realitat Augmentada) per calcular la mida de l’aurícula. Posteriorment la tecnologia IA (Intel·ligència Artificial) selecciona la mida correcta i dóna forma a el tap. Ja que cada persona de la prova te diferents mides d’orella, vam provar aquesta oferta i vam quedar molt satisfets amb ella. El cost d’aquest servei addicional és de 12 euros, molt assequible en comparació amb altres mètodes d’adaptació (preus a partir de 120 euros).

El resultat general de la prova és molt positiu. El producte BOLLSEN es distingeix dels altres productes principalment per com actua. Ja després de set dies les persones que ho van provar van notar una millora significativa en la seva qualitat de vida. No hi va haver sensació de calor i fins i tot després de dues setmanes no es va detectar cap irritació en l’oïda. La nostra conclusió: Aquests taps per les orelles ofereixen una protecció òptima contra els sorolls forts al’dormir i tot això sense efectes secundaris indesitjables. També recomanem el mesurament addicional de l’oïda amb la tecnologia AR KI Tech.

Instruccions d’ús: Els taps per les orelles es col·loquen acuradament a l’oïda amb els dits índex i es giren lentament al canal auditiu. Les persones que ho van provar van quedar molt satisfetes amb l’ús dels taps per les orelles i estan molt gratament sorpresos pel seu òptim ajust, gairebé invisible.

Protecció de l’entorn: Un punt més a favor pel que fa a la reutilització del producte. A més, ens complau provar finalment un producte de la UE, ja que les distàncies més curtes també signifiquen menys emissions de CO2 en l’aire.

Vida útil: El fabricant anuncia que es poden reutilitzar fins a 100 vegades, també pel bé de l’entorn. Un paquet de taps per les orelles va ser suficient perquè els usuaris els utilitzessin durant uns 5 o 6 mesos. Les persones que els van provar van usar els taps per les orelles diàriament.

Quants dB atenuen els taps per a l’oïda? Segons el fabricant, els taps tenen un SNR de 24 dB, així com una atenuació de so consistent en les freqüències altes (H), mitjanes (M) i baixes (L): H = 24 dB, M = 21 dB, L = 19 dB. El valor d’atenuació ha estat provat per un institut de proves alemany independent d’acord amb la norma ISO 4869-2.

Promesa de servei: La protecció auditiva BOLLSEN porta inclosa una garantia de devolució de diners, ja que la companyia està convençuda la qualitat del producte. Per descomptat, també hem provat aquest punt i hem tornat un parell de taps usats després de 35 dies. Es va retornar el pagament complet sense problemes dos dies després de la recepció de la mercaderia. També en aquest punt tot molt correcte. No obstant això, cal esmentar que els taps per les orelles individualitzats estan exclosos d’aquesta garantia.

FLARE Audio Taps per les Orelles – 2er lloc

Desafortunadament no va ser suficient per al lloc 1 aquí.

Preu: 55€ (PREU RECOMANAT DE VENDA)

Molt temps al mercat

Bell i atractiu disseny

molt compatible

bon efecte

Un preu molt alt

Relació preu / rendiment

* Legal: Els resultats d’aquest producte varien d’un usuari a un altre i no han de ser típics, ni poden ser 100% garantits. Els resultats només reflecteixen la nostra experiència de prova.

Resultats de la prova: provada durant 10 setmanes, fins a un 40% més d’amortiment.

Aquest producte també va obtenir una bona puntuació en la nostra prova. No obstant això, no va ser suficient per al primer lloc.

LOOP Taps per les Orelles – 3er lloc

Desafortunadament no hi havia prou espai per al lloc 2. La raó d’això són nombroses desavantatges, que enumerem aquí.

Preu: 23  € (PREU RECOMANAT DE VENDA)

disseny atractiu

Disponible en molts mercats

Fet a EUA

No s’ha trobat cap certificat CE en el producte

CONFORMITAT qüestionable

* Legal: Els resultats d’aquest producte varien d’un usuari a un altre i no han de ser típics, ni poden ser 100% garantits. Els resultats només reflecteixen la nostra experiència de prova.

Resultats de la prova: provada durant 10 setmanes, fins a un 40% més d’amortiment.

Aquest producte també va obtenir una bona puntuació en la nostra prova. No obstant això, no va ser suficient per al primer lloc.

Surf&Sleep Taps per les Orelles – 4er lloc

Aquest producte lamentablement va rebre una baixa puntuació en la nostra prova a causa del seu pobre acompliment.

Preu: 49 € (PREU RECOMANAT DE VENDA)

El servei d’atenció a client adequat

Un preu molt alt …

Els nostres emprovadors tenien irritacions a les orelles

Maneig complicat dels taps per les orelles i roncs

* Informació legal: Els resultats d’aquest producte varien d’un usuari a un altre i no han de ser típics, ni es poden garantir a el 100%. Els resultats simplement reflecteixen la nostra experiència basada en la prova. </ P>

JetRest Taps per les Orelles – 5er lloc

Aquest producte lamentablement va rebre una baixa puntuació en la nostra prova a causa del seu pobre acompliment.

Preu: 50 € (PREU RECOMANAT DE VENDA)

Es ven molt

disseny inusual

Els nostres emprovadors van tenir problemes per inserir els taps de les orelles

La irritació era freqüent

L’efecte deixa molt a desitjar

* Informació legal: Els resultats d’aquest producte varien d’un usuari a un altre i no han de ser típics, ni es poden garantir a el 100%. Els resultats simplement reflecteixen la nostra experiència basada en la prova. </ P>

* Descàrrec de responsabilitat: els resultats poden variar. La informació continguda en aquest lloc no pretén ni implica substituir l’assessorament, diagnòstic o tractament mèdic professional. Tot el contingut, inclosos text, gràfics, imatges i informació, inclòs en aquest lloc web o disponible a través d’aquest és només per a fins d’informació general. Se l’anima a confirmar qualsevol informació obtinguda d’aquest lloc web oa través d’aquest amb altres fonts, i revisar tota la informació respecte a qualsevol condició mèdica o de salut, inquietud, diagnòstic o tractament amb el seu metge d’atenció primària, o un altre treballador de la salut o metge autoritzat o degudament acreditat. professional. </ p>

Aquest lloc no fa cap representació i no assumeix cap responsabilitat per la precisió de la informació continguda o disponible a través d’aquest lloc web, i aquesta informació està subjecta a canvis sense previ avís. </ P>